Diensten Toplas

EEN TOELEVERANCIER VOOR STAAL
OP MAAT DIE U EEN TOTAALOPLOSSING
BIEDT VOOR PROFIELBEWERKING,
PLAATBEWERKING EN LASWERKEN.

01.

Plaatbewerking

Toplas is zonder enige twijfel de snelste in de regio. Alle plaatbewerkingen (snijden, boren, plooien, walsen, ponsen…) kunnen we doorgaans binnen de 24 tot 48 uur afwerken.

Lees meer

02.

Profielbewerking

Zowat alle profielen, buizen en balken kunnen worden bewerkt. Opdrachten zijn indien nodig binnen 72 uur afgewerkt.

Lees meer

03.

Laswerken

Wij zijn uitgerust om de meest complexe lasprojecten volledig naar wens af te werken en kunne lassers inzetten die top zijn in hun vak.

Lees meer

Diensten

Dankzij de afwerkingskwaliteit, snelheid van oplevering en capaciteit van het machinepark kan Toplas elk type van klant perfect bedienen. Of het nu gaat om stukwerk of omvangrijk assemblage-werk, wij garanderen een resultaat volgens afspraak.

Plaatbewerking

Plaatbewerking

Wat betreft plaatbewerking is Toplas zonder onder enige twijfel de snelste in de regio. Alle bewerkingen worden op dagbasis gepland zodat we alle opdrachten binnen de 24 tot 48 uur kunnen afwerken. We beschikken onder meer over een plasmasnijtafel voor formaten tot 14 meter lang en 3 meter breed en over een boor/plasmasnijmachine voor het maken van platen met geboorde en op draad gesneden gaten. Dankzij onze lasersnijmachine kunnen dat wij quasi eender welk onderdeel in de gewenste plaatdikte en tolerantie afleveren.

Meer over plaatbewerking

Profielen bewerken op maat

Zowat alle profielen, buizen en balken kunnen worden bewerkt. De planning van de opdrachten gebeurt op dagbasis zodat we ze binnen de 72 uur kunnen afwerken.

Toplas beschikt ondermeer over gecombineerde boor- en zaagmachines en is uitgerust om positienummers automatisch te graveren.

Meer over profielen op maat

Profielbewerking
Laswerken

Laswerken

We werken alle lasprojecten volledig naar wens af en zetten lassers in die top zijn in hun vak. Uw producten worden helemaal afgewerkt (lakken, verpakken, labelen) en indien gewenst geassembleerd. De planning van laswerken gebeurt op weekbasis. Toplas heeft de capaciteit en expertise om grote en gecompliceerde projecten binnen de afgesproken termijn uit te voeren. Al onze lassers zijn gecertificeerd volgens EN ISO 9606-1 en we hanteren het EN 1090 kwaliteitssysteem.

Meer over laswerken